top of page
proudmarketing

Szeretnél büszke lenni a céges Instádra?

Instagram marketing

KONZULTÁCIÓ

Írj történelmet Instagramon!

Görgess tovább

lukacsi_peter_pekka

Hello!

Lukácsi Péter 'Pekka' vagyok, marketingstratégiai tanácsadó és "instagramológus". Az iStory.hu alapítójaként és a Magyar Insta Brandlista ötletgazdájaként szenvedélyesen érdekel, miként tudnak a márkák a leghatékonyabban kommunikálni milliók kedvenc közösségi platformján.

Küldetésem egyszerű: hozzád hasonló cégvezetőknek segítek, hogy büszkék lehessenek cégük Instagram kommunikációjára, azaz Insta posztjaikkal ne csak elbűvöljék, de cselekvésre is ösztönözzék azokat, akik igazán számítanak.

Vajon érdemes lenne beszélnünk?

istory_start

Hol találkozhattál velem és az iStory.hu-val?

itt_talalkozhattunk.png

Rólad

AKAROK BESZÉLNI, NEM MAGAMRÓL

Ismersz olyanokat, akik szerelmesek a saját hangjukba, és csak mondják, mondják, mondják...?

Nálam az Instagram konzultációkon mindig te és a céged, a márkád a főszereplő, 100%-os fókusszal az egyedi kihívásaidra keressük a megoldást.

shutterstock_1653288229_right (1).jpg
shutterstock_1232811700 (1).jpg

Stratégia

HEBEHURGYA OKOSKODÁS HELYETT

Sok helyzetben szuper, ha az ember a megérzései után megy, de ha sikeres akarsz lenni Instán, szinte létfontosságú, hogy induláskor (vagy újratervezéskor) írásba foglaljuk az Instagram stratégiádat. Hidd el, sok-sok felesleges vargabetűt megspórolhatsz, és utólag nagyon hálás leszel érte magadnak.

VIGYÁZZ, NEM ÉN LESZEK
AZ EMBERED, HA...

  • HA olyan megmondóembert keresel, aki minden kérdésedre tévedhetetlen magabiztossággal rávágja a - szerinte - egyetlen helyes megoldást.

  • HA neked bejönnek az önjelölt guruk, akik pár évnyi munkatapasztalat után máris azt ígérik, hogy csodát tesznek, és a csillagokba repítik az Instagram követőid számát.

  • HA úgy vagy vele, hogy úgyis mindent jobban tudsz, mint akitől segítséget kérsz. 

  • HA biztos vagy benne, hogy az Instagramhoz csak azok érthetnek, akik 2000 után születtek.

Keyboard and Mouse

AZT MONDJÁK...

"Pekka szakmailag nagyon felkészült, vele minden beszélgetés egy tanulás, bármilyen újdonságról van szó, hozzá bátran fordulok, hiszen tudni fogja a választ."

 

Nagy-Szalay Kitti, Brand manager

Online konzultációk

coffeebreak.jpg

NAPINDÍTÓ KÖZÖS KÁVÉZÁS
30 perces online konzultáció
9.900 Ft

Elakadtál? Nem jönnek a korábban remélt eredmények? Jól jönne egy külsős szakértő szem, hogy már holnaptól biztosan a helyes irányba tartson a céges Instád? 

Fél óra alatt rengeteg hasznos információt begyűjthetsz, hogy a konzultáció eredményeként friss lendülettel és inspirációval folytasd a munkát Instagramon. Ez a 30 perc rendszerint arra is elég, hogy kiderítsd, hasznos lenne-e a konzultációt folytatni, esetleg havi rendszeres tanácsadással tudnék a legtöbbet segíteni neked.

A "Napindító közös kávézás" online konzultáció során Zoom-on vagy vagy kedvenc videochat platformodon tudunk találkozni, egy közösen megbeszélt munkanapon 8:00, 8:30 vagy 9:00 órakor.

botanic.jpg

FÜVÉSZKERTI SÉTA 
90 perces online konzultáció
29
.900 Ft

Stratégiai kérdésed van, amit időigényesebb közösen átbeszélni? Kíváncsi vagy, hogy egy "instagramológus" szaki hol talál fejlesztendő vagy kitörési pontokat a céges Instádhoz? Örömmel elkerülnéd az összes hibát, amivel mások kínkeservesen megszenvedtek?

Igényeld a 90 perces online konzultációt, hogy minden kérdésedre szakértői választ kaphass, és az infók birtokában sokkal hatékonyabban és fókuszáltabban tudj haladni, kimaxolva az Instagramban rejlő üzleti lehetőséget!

A "Füvészkerti séta" online konzultáció során Zoom-on vagy kedvenc videochat platformodon találkozunk, egy közösen megbeszélt munkanapon 16:00 vagy 17:00 órakor.

golfing.jpg

ÜTŐS NAP A GOLFPÁLYÁN
5 órás online konzultáció
99.900 Ft

Hallottad már, hogy a legjobb üzletek a golfpályán köttetnek? Miért lenne más a helyzet az online konzultációkkal?

5 óra alatt (2 x 2,5 óra, 1 órás ebédszünet mellett) közösen alaposan átbeszélhetjük a céged online stratégiáját, így biztosan jut idő elmélyedni minden számodra fontos témában, pl. milyen stratégiával érdemes Instagramon kommunikálnod, miről beszélj, hogyan használd a hashtageket, mire fókuszálj a newsfeed posztok, a Story-k, a Reels vagy az Instagram Shopping esetében.

Ha igazán komoly eredményeket vársz a céges Instától, legfőbb ideje, hogy minden Instagram marketinggel kapcsolatos kérdesedre garantáltan választ kaphass. Ne félj meginvitálni marketinges, sales-es vagy a social mediás kollégádat sem!

Az "Ütős nap a golfpályán" online konzultáció során Zoom-on vagy kedvenc videochat platformodon tudunk találkozni, egy közösen megbeszélt pénteken 9:00 órakor.

guarantee_left

100%
GARANCIA

Ha az online  konzultáció végén úgy érzed, hogy nem kaptál elég muníciót a továbblépéshez, csak mondd el, és 24 órán belül már utalom is vissza neked a konzultáció díját. Nincs harag.

guarantee_right
Jelentkezés

SIKERES CÉGES INSTA.
AKARSZ BESZÉLNI RÓLA?

Add meg elérhetőségeidet, hogy mielőbb megbeszélhessük a kiválasztott ONLINE KONZULTÁCIÓ időpontját!

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM

Ezt az ONLINE konzultációt választom:

Köszi, hogy jelentkeztél!

bottom of page